Theorie

Auto theorie

In 1 dag je theoriecertificaat halen. Wie wil dit nu niet. Autorijschool WIM verzorgt de auto theoriecursus en als je wilt kunnen wij ook het examen voor je reserveren. Bij de auto theoriecursus krijg je tekst en uitleg over de verkeersregels en verkeersborden. Je krijgt intensief les en daarna ga je met de groep naar het CBR om je auto theorie examen te gaan doen. Wij geven 100% slagingskans en zakken is bijna onmogelijk! Onze leraar is zich gespecialiseerd en geschoold om theoriecursussen te geven. Wij stellen ook hoge eisen hier aan.

 

2toDrive

Begeleiderspas aanvragen

 

Begeleiderspas aanvragen

Als je meedoet aan 2toDrive, heb je een begeleiderspas nodig. Deze pas mag je aanvragen vanaf 16,5 jaar. Je coaches melden zichzelf eerst aan. Dat kan via deze pagina. Zodra al je coaches zich aangemeld hebben kun jij daarna de begeleiderspas aanvragen. De begeleiderspas moet je aangevraagd hebben voordat je het rijbewijs kunt aanvragen bij jouw gemeente.

Voor het aanmelden maak je gebruik van DigiD. De kosten voor de aanvraag van de pas bedragen €35,-. Deze kosten dienen direct via iDEAL betaald te worden bij het aanvragen van de begeleiderspas. 

Let op! Zorg ervoor dat alle coaches zichzelf hebben aangemeld, vóór jij de begeleiderspas aanvraagt. Is de begeleiderpas namelijk al aangevraagd en wil je later alsnog extra coaches toevoegen, dan moet er helaas een nieuwe pas worden gemaakt. Dit kost dan opnieuw €35,-.

 

Vraag de begeleiderspas aan

 

Nadat de RDW de aanvraag voor de begeleiderspas binnen heeft gekregen, wordt gekeken of deze correct en volledig is. Als dit zo is, krijg je binnen 10 werkdagen de pas thuisgestuurd.

Als je de weg op gaat met je coach moet je altijd naast je rijbewijs ook je begeleiderspas bij je hebben. Lees in het artikel voorwaarden aan de jonge bestuurder aan welke voorwaarden jij moet voldoen.

Voor vragen over de aanvraag van de begeleiderspas kun je contact opnemen met de RDW via begeleiderspas@rdw.nl of 0900-0739. Heb je nog geen DigiD, klik dan hier


Ben je een coach? Ga dan naar Coach aanmelden